Westland ARBO Academy - Westland ARBO

0174 23 77 03
Contact:
Westland ARBO
Prins Hendrikstraat 39-41
2671JG Naaldwijk
info@westland-arbo.nl

Ga naar de inhoud
CONTACT
Telefoon:
0174 - 23 77 03
Bezoek- en postadres:
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG Naaldwijk
E-mail:
info@westland-arbo.nl
Route:
Westland ARBO Academy
Westland ARBO Academy richt zich met haar trainingen op duurzame inzetbaarheid van de werkende mens. Centraal staan preventie en het nemen van de ‘eigen regie’.
Via onze Academy krijg je toegang tot alle kennis en expertise uit ons netwerk. We verzorgen trainingen en workshops voor medewerkers, leidinggevenden en HR professionals.

Wat kan Westland ARBO Academy voor je doen?
Wij bieden zowel maatwerk trainingen en workshops als open trainingen aan. Voor maatwerk trainingen ontvang je een offerte waarin het aanbod speciaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Daarnaast kun je individueel deelnemen aan één van onze onderstaande open trainingen.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen bij één van onze open trainingen of een maatwerk training voor je te verzorgen.
Verzuim de Baas
De training Verzuim de Baas heeft als doel inzicht en handvatten te geven bij het terugdringen van het verzuim. Verzuim is een optelsom van de keuzes die alle betrokkenen; dat wil zeggen de medewerkers, de leidinggevenden en de organisatie als geheel maken. Het maken van keuzes is een vorm van gedrag en gedrag is beïnvloedbaar.


Lastige gesprekken
De training Lastige Gesprekken Voeren geeft u handvatten om lastige gesprekken aan te gaan met medewerkers. Er komen diverse technieken aan bod en geven de deelnemer diverse mogelijkheden om een eigen stijl te ontwikkelen die bij ze past. Daarnaast leren deelnemers welke interventie of techniek in te zetten om het gesprek te voeren.


in samenwerking met


Vertrouwenspersoon
In de training Vertrouwenspersoon leert u wat de taken van een vertrouwenspersoon zijn. Wat moet u doen als vertrouwenspersoon in situaties rondom ongewenst gedrag. Na het volgen van onze training bent u in staat om melders op professionele wijze op te vangen te begeleiden te ondersteunen of door te verwijzen bij meldingen.Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG Naaldwijk
0174 - 237703
Bezoek- en postadres:
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG  Naaldwijk

Telefoon:
0174-237703

Email:
info @ westland-arbo . nl
medisch @ westland-arbo . nl
Terug naar de inhoud