samen ontzorgen - Westland ARBO

Snel naar
Ga naar de inhoud
CONTACT
Telefoon:
0174 - 23 77 03
Bezoek- en postadres:
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG Naaldwijk
E-mail:
info@westland-arbo.nl
Route:
Over ons
Samen ontzorgen

Westland ARBO werkt nauw samen met onderstaande partners. Relaties zijn zo verzekerd van een integrale aanpak op het gebied van verzuimverzekeringen, personeelszorg, verzuimbegeleiding en overige arbodienstverlening.

Westland Adviesgroep
De Westland Adviegroep bedient een brede groep klanten. Maar als kantoor gevestigd in het Westland neemt de advisering van glastuinbouwbedrijven een speciale plek in. Daar ligt immers de basis van de Westlandse ondernemersgeest en komt de “niet lullen maar poetsen-mentaliteit” van de Westlander het best naar voren.

Hemelraad & Keijzer
Zekerheid in en om uw bedrijf tijdens het productieproces of tijdens transport neemt een belangrijke plaats in. Wij zijn adviseur op het gebied van verzekeringen (zowel schadeverzekeringen, als levensverzekeringen en pensioenen) en gespecialiseerd in het KKB. Vanwege de veelzijdigheid in het MKB komen er veel verschillende disciplines aan de orde en om die reden hebben we specialisten op veel verschillende vlakken beschikbaar.

Reinders & van Soest
Wij bieden de ondernemer ondersteuning en advies op het gebied van personeelswerkzaamheden. U, als ondernemer, moet tegenwoordig van alle markten thuis zijn. Naarmate uw onderneming succesvoller wordt, groeit uw organisatie. Reinders & van Soest personeelsadvies doet waar zij goed in is; “Een goed personeelsbeleid is één van de elementen die bijdraagt aan het onderhouden van een gezonde onderneming”.

Steenvoort & Partners
Steenvoort en Partners: personeel- en organisatie advies. Een klein maar deskundig en ervaren bureau voor zowel de professionele glastuinbouw als het MKB. Met ruim 25 jaar ervaring in het vakgebied is alle kennis in huis voor de opzet en uitvoering van goed personeelsmanagement in uw organisatie. Helder, eerlijk, no-nonsense en vooral resultaatgericht.
Adres
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG Naaldwijk
0174 - 237703
Terug naar de inhoud