Providerboog - Westland ARBO

0174 23 77 03
Contact:
Westland ARBO
Prins Hendrikstraat 39-41
2671JG Naaldwijk
info@westland-arbo.nl

Ga naar de inhoud
CONTACT
Telefoon:
0174 - 23 77 03
Bezoek- en postadres:
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG Naaldwijk
E-mail:
info@westland-arbo.nl
Route:
De providerboog
Wanneer de werkgever, de werknemer en/of Westland ARBO van mening zijn dat aanvullende interventies nodig zijn om de inzetbaarheid van de medewerker te bevorderen, kan een beroep worden gedaan op de zgn. providerboog.  Een providerboog is een groep zorgvuldig geselecteerde organisaties die één of enkele van onderstaande interventies op het gebied van arbozorg/personeelszorg kunnen uitvoeren.
Teamwork
Westland ARBO heeft met geselecteerde regionale en landelijke providers afspraken gemaakt. Stuk voor stuk door ons geselecteerd op ruime ervaring, kwaliteit en klantgerichtheid. Een willekeurig door u of door de medewerker gekozen hulpverlener zal in het algemeen minder genegen zijn te communiceren met de werkgever en de arbodienst. Sturing wordt dan veel moeilijker. Bovendien wordt het er niet makkelijker op, zo niet onmogelijk, greep te krijgen en te houden op de kwaliteit van de dienstverlening.

Preferred suppliers
Onderstaande partners bevelen wij van harte aan.
  • AdFysio - Bij AdFysio staan wij open voor de nieuwste trends op het gebied van fysiotherapie, sport en beweging. We koesteren onze aanpak die voor veel patiënten en sporters in de afgelopen jaren succesvol is gebleken.
  • Qui-Bizz - Qui-Bizz is opgericht door Jos de Brabander, geregistreerd en gecertificeerd arbeidsdeskundige. Uitgangspunt van Qui-bizz is om samen met de werkgever en de werknemer te zoeken naar mogelijkheden op het gebied van werk en inkomen.
  • Organized Balances - U en uw werknemer ontvangen effectieve begeleiding en ondersteuning. De begeleiding van de werknemer is vooral gericht op het vergroten van het probleemoplossend vermogen en het aanvaarden dat bepaalde situaties beperkingen met zich mee kunnen brengen.
  • Reinders & van Soest - Reinders & van Soest is Blik-op-Werk gecertificeerd. Vanzelfsprekend voldoen we aan de normen van het UWV en alle AVG- eisen. Wij kunnen u als werkgever diverse soorten trajecten aanbieden bij re-integratie bij tweede spoor.
  • Mediation Kamer Westland - Mediation Kamer Westland is een bedrijf van Peter Spigt. Als u een rustige, evenwichtige en verbindende mediator zoekt bent u bij Peter aan het goede adres. Peter is MfN geregistreerd mediator.
  • DIX-NEUF HR Consultancy - HR-professional Marleen van der Wel neemt de zorgen rondom re-integratie bij werkgevers uithanden door een aanpak te bieden die gericht is op het herstellen van relaties en het bevorderen van een gezonde werkomgeving voor alle betrokkenen.
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG Naaldwijk
0174 - 237703
Bezoek- en postadres:
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG  Naaldwijk

Telefoon:
0174-237703

Email:
info @ westland-arbo . nl
medisch @ westland-arbo . nl
Terug naar de inhoud