Preventief Medisch Onderzoek - Westland ARBO

Snel naar
0174 23 77 03
Ga naar de inhoud
CONTACT
Telefoon:
0174 - 23 77 03
Bezoek- en postadres:
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG Naaldwijk
E-mail:
info@westland-arbo.nl
Route:
Het Easy PMO
Volgens de Arbo-wet heeft een werknemer recht op een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) of een Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO).
PMO en PAGO zijn beide medische onderzoeken bedoeld voor werknemers.
Een PAGO is vooral bedoeld om de werkgerelateerde gezondheidsrisico’s van medewerkers in kaart te brengen. Een PMO kijkt meer naar de algehele gezondheid van je medewerkers. Dus niet alleen op de risico’s binnen het werk, maar juist ook naar iemands levensstijl en conditie. Het PMO is dus een aanvulling op het PAGO en kan de werkgever helpen bij het beter invullen van het preventieve beleid op de werkvloer.
Voor ieder budget hebben we een passend PMO. Van Basis tot Maatwerk, van eenvoudig tot uitgebreid. Kijk hier voor de verschillende medische onderzoeken die wij kunnen uitvooeren.
Easy PMO Basis
Het Easy PMO Basis start met het online vragenlijst onderzoek. In de vragenlijst wordt gevraagd naar de beleving van de veiligheid, gezondheid en het welzijn van de werknemer. De deelnemer kan de vragenlijsten invullen via het internet.
Aanvullend wordt een HealthCheck uitgevoerd. Tijdens dit onderzoek worden diverse metingen verricht die gerelateerd zijn aan een (on)gezonde leefstijl. De deelnemer wordt een spiegel voorgehouden en ontvangt adviezen en tips om de eigen gezondheid te verbeteren. Iedere deelnemer krijgt direct een overzichtelijke, persoonlijke HealthCheck rapport.
Ook worden de werkgerelateerde gezondheid risico's getoetst. In uw RI&E staan deze vermeld in het PMO-advies.
Met een groepsrapport krijgt u een prima beeld hoe het gesteld is binnen het bedrijf. Daarbij hanteren we een bij uw branche gerichte benchmark om te kunnen vergelijken. Het rapport kan u helpen een duurzaam personeelsbeleid te toetsen of te vormen.

Easy PMO Vitaal
Het Easy PMO Vitaal start het online vragenlijst onderzoek in samenwerking met SKB. De deelnemer ontvangt na het invullen van de vragenlijst een eigen persoonlijk adviesrapport met verbeteradviezen en handige tips. In het persoonlijk adviesrapport worden de persoonlijke scores teruggekoppeld naar de medewerker. Met smileys of staafdiagrammen wordt het resultaat visueel weergegeven. De teksten roepen medewerkers op om zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Tijdens de HealthCheck worden ook hier diverse metingen verricht die gerelateerd zijn aan een (on)gezonde leefstijl en de in de RIE vastgestelde werkgerelateerde gezondheid risico's.
Wilt u meer inzicht in de resultaten van bijvoorbeeld een team medewerkers of van de totale organisatie, dan is dat mogelijk. Met een groepsanalyse rapport krijgt u een prima beeld hoe het gesteld is binnen het bedrijf.


Easy PMO Maatwerk
Voor de meeste organisaties is het Easy PMO Basis of Easy PMO Vitaal een prima wettelijk verantwoord onderzoek. Maar wilt u net iets anders of meer. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Samen maken we een Easy PMO dat passend is voor uw bedrijf.
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG Naaldwijk
0174 - 237703
Bezoek- en postadres:
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG  Naaldwijk

Telefoon:
0174-237703

Email:
info @ westland-arbo . nl
medisch @ westland-arbo . nl
Terug naar de inhoud