Preventief Medisch Onderzoek - Westland ARBO

Snel naar
0174 23 77 03

Ons Easy PMO wordt uitgevoerd op uw locatie,voldoet aan de Arbowet,start met een online vragenlijst,combineert een HealthCheck,sluit af met het adviesgesprek,is gunstig geprijst.

Ga naar de inhoud
CONTACT
Telefoon:
0174 - 23 77 03
Bezoek- en postadres:
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG Naaldwijk
E-mail:
info@westland-arbo.nl
Route:
Het Easy PMO
Volgens de Arbo-wet heeft een werknemer recht op een Preventief Medisch Onderzoek (PMO), ook wel bekend als Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO). Het belang van dit onderzoek is het zo vroeg mogelijk ontdekken van eventuele gezondheidsproblemen, zodat tijdige behandeling vaak mogelijk is. Met een PMO van Westland ARBO voldoet u niet alleen aan die verplichting; u krijgt een goed beeld van de gezondheid van uw bedrijf.
Met een Easy PMO van Westland ARBO voldoet u niet alleen aan die verplichting; u krijgt een goed beeld van de gezondheid van uw bedrijf. Het Easy PMO combineert altijd een vragenlijst met een medisch onderzoek. Er wordt niet uitsluitend gekeken naar werk gerelateerde gezondheidsproblemen. Ook de leefstijl van de deelnemer wordt onderzocht. Die krijgt dan adviezen hoe hij gezond oud kan worden. Voor u betekent dat een duurzaam inzetbare medewerker die minder verzuimt.
De uitvoering vindt plaats bij u op het bedrijf. Dat scheelt veel reistijd voor de deelnemers.
Voor ieder budget hebben we een passend PMO. Van Basis tot Maatwerk, van eenvoudig tot uitgebreid. Kijk hier voor de verschillende medische onderzoeken die wij kunnen uitvooeren.
Easy PMO Basis
Het Easy PMO Basis start het online vragenlijst onderzoek. In de vragenlijst wordt gevraagd naar de beleving van de veiligheid, gezondheid en het welzijn van de werknemer. De deelnemer kan de vragenlijsten invullen via het internet.
Aanvullend wordt een HealthCheck uitgevoerd. Tijdens dit onderzoek worden diverse metingen verricht die gerelateerd zijn aan een (on)gezonde leefstijl. De deelnemer wordt een spiegel voorgehouden en ontvangt adviezen en tips om de eigen gezondheid te verbeteren. Iedere deelnemer krijgt direct een overzichtelijke, persoonlijke HealthCheck rapport.
Ook worden de werkgerelateerde gezondheid risico's getoetst. In uw RI&E staan deze vermeld in het PMO-advies.
Met een groepsrapport krijgt u een prima beeld hoe het gesteld is binnen het bedrijf. Daarbij hanteren we een bij uw branche gerichte benchmark om te kunnen vergelijken. Het rapport kan u helpen een duurzaam personeelsbeleid te toetsen of te vormen.

Easy PMO Vitaal
Het Easy PMO Vitaal start het online vragenlijst onderzoek in samenwerking met SKB. De deelnemer ontvangt na het invullen van de vragenlijst een eigen persoonlijk adviesrapport met verbeteradviezen en handige tips. In het persoonlijk adviesrapport worden de persoonlijke scores teruggekoppeld naar de medewerker. Met smileys of staafdiagrammen wordt het resultaat visueel weergegeven. De teksten roepen medewerkers op om zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Tijdens de HealthCheck worden ook hier diverse metingen verricht die gerelateerd zijn aan een (on)gezonde leefstijl en de in de RIE vastgestelde werkgerelateerde gezondheid risico's.
Wilt u meer inzicht in de resultaten van bijvoorbeeld een team medewerkers of van de totale organisatie, dan is dat mogelijk. Met een groepsanalyse rapport krijgt u een prima beeld hoe het gesteld is binnen het bedrijf.


Easy PMO Maatwerk
Voor de meeste organisaties is het Easy PMO Basis of Easy PMO Vitaal een prima wettelijk verantwoord onderzoek. Maar wilt u net iets anders of meer. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Samen maken we een Easy PMO dat passend is voor uw bedrijf.
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG Naaldwijk
0174 - 237703
Bezoek- en postadres:
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG  Naaldwijk

Telefoon:
0174-237703

Email:
info @ westland-arbo . nl
medisch @ westland-arbo . nl
Terug naar de inhoud