het team - Westland ARBO

Snel naar
Ga naar de inhoud
CONTACT
Telefoon:
0174 - 23 77 03
Bezoek- en postadres:
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG Naaldwijk
E-mail:
info@westland-arbo.nl
Route:
Over ons
Het team

Westland ARBO richt zich primair op de dienstverlening aan het MKB in de regio Westland en daarbuiten. Westland ARBO, gevestigd aan de Prins Hendrikstraat in Naaldwijk, is een samenwerkingsverband van Arbo-adviesbureau Van den Berg en Arbo-adviesbureau Ammerlaan.

Praktijkondersteuners bedrijfsarts (POB):

  • Jacco van den Berg is eigenaar van Arbo-adviesbureau Van den Berg en oprichter van Westland ARBO. Hij heeft vele jaren ervaring binnen de arbozorg. Hij is werkzaam geweest als re-integratieverpleegkundige, leidinggevende en projectleider bij een commerciële landelijke arbodienst en een interne arbodienst binnen de landelijke overheid.

  • Claudia Ammerlaan vertegenwoordigt Arbo-adviesbureau Ammerlaan. Ook zij heeft vele jaren ervaring bij een landelijk commerciële arbodienst. Claudia is onder andere werkzaam geweest als re-integratieverpleegkundige en coördinator. Tevens biedt Claudia ook adviezen op het gebied van voeding, onder andere over het voeren van een gezonde bedrijfskantine.

  • José Post is een zeer ervaren arboverpleegkundige. De afgelopen jaren heeft zij voor enkele landelijke arbodiensten gewerkt en sinds 2016 voor Westland ARBO.

  • Lisette Petronilia heeft na haar werkzaamheden als verpleegkundige bij een landelijke arbodienst een aantal jaren gewerkt binnen de maatschappelijke zorg. Sinds 2018 heeft ze de stap naar de arbodienstverlening weer gemaakt.

Geregistreerde Bedrijfsartsen:

  • Ilonka de Vos is sinds 2011 zelfstandig bedrijfsarts. Vanaf 2014 werkt zij voor Westland ARBO

  • Bies Balesar is al vele jaren zelfstandig bedrijfsarts en sinds 2017 verbonden aan Westland ARBO.

  • Peter Noyon is een ervaren zelfstandige bedrijfsarts sinds 2019 verbonden aan Westland ARBO.

Back-office

  • Samantha van den Berg werkt sinds 2016 bij Westland ARBO als backoffice medewerkster.
Adres
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG Naaldwijk
0174 - 237703
Terug naar de inhoud