Onlinespreekuur - Westland ARBO

0174 23 77 03
Contact:
Westland ARBO
Prins Hendrikstraat 39-41
2671JG Naaldwijk
info@westland-arbo.nl

Ga naar de inhoud
CONTACT
Telefoon:
0174 - 23 77 03
Bezoek- en postadres:
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG Naaldwijk
E-mail:
info@westland-arbo.nl
Route:
Het online spreekuur
Online Spreekuur is een consult tussen u en een bedrijfsarts of praktijkondersteuner (POB) middels online beeldbellen. U kunt gemakkelijk met de bedrijfsarts face-to-face praten zonder elkaar fysiek te ontmoeten.
De bedrijfsarts of POB kan meer deelnemers toevoegen aan het gesprek. Daarnaast is het ook mogelijk om elkaar via de chat een bericht te sturen.

Hoe werkt het?
U ontvangt een e-mail met daarin een link naar het Online Spreekuur. U klikt op de link en gaat akkoord met de privacy voorwaarden. Een halfuur voor aanvang is de wachtkamer beschikbaar. De bedrijfsarts of POB haalt u uit de wachtkamer met een simpele druk op de knop en start zo het beeldbellen.

Wat heeft u nodig?

PC
Uw computer of notebook moet beschikken over een werkende webcam en een microfoon.
Gebruik een moderne browser zoals Chrome of FireFox. Het consult werkt niet met Internet Explorer.

Apple
iPhone 4S / 5 / 5S / 6 • iPod Touch 5+
iPad 2/3/4 / Mini / Air iOS 5 of hoger

Android
Android 4.0+ op een smartphone of tablet.

Geen programma's installeren
Voor het Online Spreekuur is het niet nodig om een app of iets dergelijks op uw telefoon te installeren. Het werkt meteen. Ook hoeft u op uw computer geen software te installeren als u met Chrome, FireFox of Safari werkt.
Veel gestelde vragen

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt hoge eisen ten aanzien van privacybescherming. Westland ARBO en onze software toeleverancier Track werken uitsluitend samen met partners die aantoonbaar de gegevensbescherming goed op orde hebben.
Alle data-verkeer is versleuteld. De video-gesprekken worden niet opgenomen. Er stromen geen medische of andere gegevens vanuit Track naar deze partner. Met het oog op de wachtkamer wordt uitsluitend uw naam met de partner gedeeld, maar niet uw e-mail adres of andere persoonsgegevens.

Privacy - Welke persoonsgegevens worden doorgegeven aan jullie videodienst?

We geven zo weinig mogelijk gegevens door. Uitsluitend gegevens die nodig zijn om u te herkennen in de wachtkamer.
Track heeft een integratie gemaakt met de videodienst ‘Webcamconsult’. We geven van cliënten uitsluitend een voor- en achternaam aan Webcamconsult door. Dus geen persoonsgegevens zoals een adres of woonplaats, geboortedatum, geslacht, BSN, telefoonnummer of een e-mail adres. Dus met andere woorden uitsluitend zoiets als ‘Karel de Vries’.
Webcamconsult registreert bij deze naam het type telefoontoestel of computer dat door u gebruikt wordt voor het consult, en het gebruikte internet-adres (IP-adres).

Waarom moet ik vóór aanvang van het consult akkoord gaan met een privacy verklaring?

De dienstverlener Webcamconsult waar wij mee samenwerken vraagt u vóór aanvang het Online Spreekuur een privacyverklaring te tekenen. Hierin staat wat uw rechten zijn. U hebt bijvoorbeeld het recht te weten welke gegevens van uw bij Webcamconsult geregistreerd zijn – zodat u dit kunt controleren of verzoeken deze gegevens te verwijderen. Als u niet akkoord bent met deze overeenkomst, kunt u geen gebruik maken van het Online Spreekuur.
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG Naaldwijk
0174 - 237703
Bezoek- en postadres:
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG  Naaldwijk

Telefoon:
0174-237703

Email:
info @ westland-arbo . nl
medisch @ westland-arbo . nl
Terug naar de inhoud