Onze ontzorg ziekteverzuim abonnementen - Westland ARBO

Snel naar
Ga naar de inhoud
CONTACT
Telefoon:
0174 - 23 77 03
Bezoek- en postadres:
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG Naaldwijk
E-mail:
info@westland-arbo.nl
Route:
Ziekteverzuim
Onze ontzorg ziekteverzuim abonnementen

Waar mensen werken, kan ziekteverzuim voorkomen. Dat is vervelend voor zowel de werknemer als de werkgever, vooral omdat de werkgever in principe het loon moet doorbetalen. Soms wordt ziekteverzuim echter problematisch, bijvoorbeeld als uw werknemer frequent afwezig is. Niet alleen betaalt u het salaris door; de werkdruk op de overige werknemers neemt toe en, zeker niet onbelangrijk, ontevredenheid bij uw wachtende klanten.

Wij bieden diverse abonnementen voor een pro-actieve en deskundige aanpak van ziekteverzuim. Met een vaste praktijkondersteuner bedrijfsarts (POB) als casemanager van het verzuim. Deze komt gewoon bij u op het bedrijf om het spreekuur te houden. Dat scheelt niet alleen veel reistijd voor uw werknemers. De POB kan direct overleggen of afspraken maken met de leidinggevende. Hiermee weet een ieder waar hij of zij aan toe is.

Uit onderstaande verzuimaanpak abonnementen kunt u als werkgever kiezen. Aantal werknemers, verzuim verleden zijn daarbij belangrijke criteria. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Westland ARBO Comfort
Met het Westland ARBO Comfort abonnement heeft u maximale controle over de kosten van verzuim. Met het vaste bedrag per medewerker per jaar komt u niet voor verrassingen te staan als uw geconfronteerd wordt met plotseling oplopend verzuim. Alle kosten voor de poortwachter acties zoals spreekuren van de bedrijfsarts, de POB, melden aan verzekeraar en UWV; het zit in het abonnement.

Westland ARBO Activiteiten
Met het Westland ARBO Activiteiten abonnement betaalt u niet voor diensten waar u geen gebruik van maakt. Voor een klein bedrag per medewerker per jaar bent u verzekerd van de ondersteuning van de POB en de verzuimsoftware. U betaalt alleen voor de uitgevoerde acties.  De servicediensten zijn inclusief. Dus geen factuur voor bijv. het melden van verzuim aan uw verzuimverzekering of het UWV.

Westland ARBO Maatwerk
Heeft u geen keuze kunnen maken? Wellicht is dan een maatwerk abonnement een goede oplossing voor uw bedrijf. Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Welk abonnement u ook kiest, voor elke vorm gelden de voordelen:
  • Begeleiding van ziekmelding tot duurzame werkhervatting
  • Spreekuur van de vaste praktijkondersteuner bedrijfsarts bij u op het bedrijf
  • Heldere eerlijke tarieven
  • Laagdrempelige toegang door inzet verpleegkundigen
  • 24/7 online verzuimportal
  • Verslaglegging op de officiĆ«le UWV formulieren
  • Kennis van het Westland en de Westlanders
  • Voldoet aan Wet verbetering poortwachterAdres
Prins Hendrikstraat 39-41
2671 JG Naaldwijk
0174 - 237703
Terug naar de inhoud